Kategoriler

Eğitim-Bir-Sen;Mesnetsiz İftiralara Karşı Sessiz Kalmayacağız

Sendikamızın başarıları ve kazanımları ile kendi başarısızlıklarını örtmek adına iftirada mahir sendika yine işbaşında.

      Sendikamızın başarıları ve kazanımları ile kendi başarısızlıklarını örtmek adına iftirada mahir sendika yine işbaşında. Kamuoyunun yakından bildiği gibi kaynağı belirsiz bilgi ve belgeler üzerinden sendikamıza yönelik suçlama alanı oluşturma çabaları ilk defa gerçekleşmiyor.

     Eğitim-Bir-Sen olarak haksız, mesnetsiz itham ve iftiralara karşı sessiz kalmamız asla beklenemez. Bu doğrultuda ilçe temsilciliklerimizden birisi ile ilişkilendirilerek sendikamıza yönelik malum sendika tarafından kamuoyu oluşturma kurnazlığına, dün olduğu gibi bu günde fırsat vermeyeceğiz. Yetkisini kaybettikten sonra saldırgan tavrını artıran malum sendikanın internet sitesi üzerinden birçok haber sitesine ulaştırılan ilçe temsilcimizle ilgili haberin içeriğine yönelik değerlendirme, inceleme ve kanaat oluşturma süreci; sendikamızın kendi mevzuatı çerçevesinde yürütülecektir.

      Hukukun evrensel ilkesinin, insan hak ve onurunun bizim için son derece önemli olduğu bilinmelidir. Diğer taraftan sendikamızın hükmi şahsiyetine, itibar ve saygınlığına yönelik gerek kişi gerekse kurumlarca zedeleyici hareketlere karşı tavizsiz duruşumuz da herkesin malumudur.

      Hukuksal hiçbir geçerliliği olmayan bir belge üzerinden mal görmüş mağribi tavırlarıyla abilerinin yolundan gitme kurnazlığını yapan malum sendikanın Siverek'teki uzantıları,ya Siverek'te görev yapan ve sınava giren üyelerini tanımıyor ya da aldıkları sonuclardan bihaber gibi görünüyor.Mülakata sadece iki üyesi katılan ve ikisi de başarılı puan alan malum sendikanin, demogoji yaparak genel anlamdaki başarısızlıklarını örtmeye çalışması ve çamur atarak Siverek Temsilciliğimizi karalama girişimlerini beyhude bir çaba olarak görüyoruz.

     Üyemiz olsun olmasın bütün eğitim çalışanlarının kişilik haklarına, temel hak ve özgürlüklerine saygı duyduğumuz, insan hak ve hürriyetleri m mücadele ettiğimiz itiraz edilemeyecek zgerçekliktir. Aksi yönde kanaat oluşturmaya yeltenenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır.

K
amuoyuna saygıyla duyururuz. 

Eğitim-Bir-Sen
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
46 Kez Görüntülendi.
​Siverek'ten Gazze'ye Gönül Köprüsü: Hedef 245 Bin TL ile Aşıldı
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Siverek Devlet Hastanesi'nde belirsizlik sona erdi: Yeni başhekim göreve başladı
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kirvelik geleneği
SİVEREK
36 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK UYARISI DİKKAT!
SİVEREK
36 Kez Görüntülendi.
Karacadağ'da yoğun kar yağışı ve sis etkili oluyor
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Elektrik denetiminden gizli kripto üretim tesisi çıktı
SİVEREK
29 Kez Görüntülendi.
Yılların kavşak sorunu çözüldü: Sanayi esnafından teşekkür
SİVEREK
128 Kez Görüntülendi.
Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı
SİVEREK
29 Kez Görüntülendi.
Bucak'tan Toprak Mahsulleri Ofisi müjdesi
SİVEREK
15 Kez Görüntülendi.
İstanbullu Gruptan Siverekli Öğrencilere Yerli Malı Desteği