Kategoriler

İstanbul'dan Karacadağ'a Anlamlı Yardım

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Türk-Eğitim-Sen tarafından başlatılan ''Sıcak Adımlar, Sıcak yürekler'' kampanyası kapsamında İstanbul Beylükdüzü İhlas İlkokulundan yardım eli uzatıldı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Türk-Eğitim-Sen tarafından başlatılan ''Sıcak Adımlar, Sıcak yürekler'' kampanyası kapsamında İstanbul Beylikdüzü İhlas İlkokulundan yardım eli uzatıldı.


Türk-Eğitim-Sen tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerine ayakkabı ve kaban ihtiyacının karşılanması amacı ile başlatılan ''Sıcak Adımlar, Sıcak Yürekler'' kampanyası kapsamında İstanbul Beylikdüzü İhlas İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri ve velileri tarafından, Karacadağ İlk/Ortaokuluna ayakkabı ve mont yardımında bulundular.


Türk Eğitim-Sen'den yapılan açıklamada '' Projemiz kapsamında başta İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İhlas ilkokulu öğretmenlerinden Ebru Turna ve Hülya Büyük Ardal'a, öğrenci velileri ve öğrencilere teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı yardımları sayesinde artık çocuklarımız Karacadağ'ın eteklerinde üşümüyor ve hediyeleri sayesinde çocuklarımızın yüzündeki gülüşlerle doğan güneşler tüm Karacadağ'ı ısıtıyor'' denildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
100 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Paşa Konağı’nda vatandaşlarla bayramlaştı
SİVEREK
30 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Çanakkale Zaferi için söyledi
EĞİTİM
35 Kez Görüntülendi.
KPSS artık yetmeyecek: Şanlıurfa’da öğretmen atamalarında yeni dönem!
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Suriyeliler için destek sürecek mi?
SİVEREK
113 Kez Görüntülendi.
Siverek’te “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” Sempozyumu Düzenlendi
GÜNDEM
126 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yüksekten atlayarak canına kıydı iddiası!
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da jandarma baskınıyla ele geçirildi!
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 5 ilde operasyon: Sosyal medyada sahte satış tuzağı!
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
İkinci ara tatil 16 Mart’ta başlıyor: Öğrencileri 9 günlük mola bekliyor
GÜNDEM
158 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir"