Kategoriler

Öğretmenler son anda yakaladı

Siverek İlçesi'nde, geçen yıl mezun olduğu liseye gelen ve 4'üncü kat penceresinden kendisini boşluğa bırakmak isteyen N.A. adlı kız, öğretmenler tarafından son anda yakalandı.

      Olay, saat 11.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. 


     N.A. adlı genç kız, geçen yıl mezun olduğu liseye geldikten sonra 4'üncü kata çıktı. Burada bir süre dolaştıktan sonra koridordaki pencereye çıkan ve atlamak istediğini söyleyen N.A.'yı gören öğrenciler durumu öğretmenlere bildirdi. 


      Pencerenin yanına gelen müdür yardımcısı Turgay Tunç, ikna etmeye çalıştığı sırada kendisini boşluğa bırakan N.A.'yı kolundan tuttu.


     Müdür yardımcısı Tunç, daha sonra yanına gelen öğretmenlerin de yardımıyla genç kızı çekerek pencereden içeri aldı. Öğrencilerin şaşkın ve korku dolu bakışlarla izlediği olay, bu sırada bahçede bulunan bazı öğrenciler tarafından da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 


     Aşağı düşmekten son anda kurtarılan N.A. okul yöneticilerinin çağırdığı polisler tarafından hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Polis, daha sonra genç kız ile ailesini ifadesine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.


Haber Merkezi


Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kadınlar için Berat Kandili programı düzenlendi
SİVEREK
52 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Yoğun Sis: Sürücüler Zor Anlar Yaşıyor
SİVEREK
51 Kez Görüntülendi.
MTV Ödemelerinde Tarih Değişti, Geç Ödeyene Faiz Uygulanacak!
SİVEREK
24 Kez Görüntülendi.
Siverek Esnafı tek ses: Hacı İnan yeniden seçildi
GÜNDEM
200 Kez Görüntülendi.
Deprem konutlarında borçlandırma uyarısı: Son güne dikkat
SİVEREK
8 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Anne-Çocuk Atölyesi Etkinlikleri Sürüyor.
SPOR
5 Kez Görüntülendi.
Sergen Yalçın: Çok ders çıkarabileceğimiz bir maç
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontuç hakkında yakalama kararı
SİVEREK
56 Kez Görüntülendi.
İzlem Anıl Balakkız Siverek Belediyespor'da
SİVEREK
45 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da tarım arazilerinde izinsiz yapılaşmaya ceza!