Kategoriler

Parkomat Sistemi Geri Geldi

Parkomat Sistemi Geri Geldi...

Şanlıurfa'nın Siverekilçesinde iptal edilen parkomat sistemi geri getirildi. 2014 yerel seçimlerinardından değişen belediye yönetiminin ardından parkomat sistemi kaldırılmışolup, parkomat tabelaları caddelerden sökülmüştü.

       Aradan geçen zaman içerisinde içindençıkılmaz bir hal alan ilçe trafiğine çözüm bulmaya çalışan yerel yönetim,ilçenin tüm ana hatlarında parkomat sistemini tekrar aktif hale getirdi.

    Bu sabah saatlerinden itibaren parkomatsistemi uygulamaya konulunca caddelerdeki araçların sayısının düştüğü görüldü.Daha önce park yeri bulunmayan bir çok işlek caddenin bu sabah saatlerindenitibaren  boş kalması dikkat çekti.

   İlçe merkezinde gözle görülür bir rahatlanmayaşanırken 11 ay önde parkomat sisteminin kaldırılmasının yanlış bir uygulamaolduğu belirtildi.

   İlk 15 dk ücretsiz olan parkomat sistemi ilksaat için 1 TL, sonraki her saat için 1 TL olduğunu belirten tabelaları görenvatandaşlar parkomat sisteminin uygulandığı ana arterler de araç park etmemekiçin ara sokaklara yöneldi.

   İlçede birçok vatandaşın merak ettiği kapansisteminin de geri getirilip getirilmeyeceği konusu oldu.    


Haber Merkezi


Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
50 Kez Görüntülendi.
​Siverek'ten Gazze'ye Gönül Köprüsü: Hedef 245 Bin TL ile Aşıldı
SİVEREK
28 Kez Görüntülendi.
Siverek Devlet Hastanesi'nde belirsizlik sona erdi: Yeni başhekim göreve başladı
SİVEREK
18 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kirvelik geleneği
SİVEREK
38 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK UYARISI DİKKAT!
SİVEREK
38 Kez Görüntülendi.
Karacadağ'da yoğun kar yağışı ve sis etkili oluyor
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
Elektrik denetiminden gizli kripto üretim tesisi çıktı
SİVEREK
31 Kez Görüntülendi.
Yılların kavşak sorunu çözüldü: Sanayi esnafından teşekkür
SİVEREK
131 Kez Görüntülendi.
Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı
SİVEREK
33 Kez Görüntülendi.
Bucak'tan Toprak Mahsulleri Ofisi müjdesi
SİVEREK
18 Kez Görüntülendi.
İstanbullu Gruptan Siverekli Öğrencilere Yerli Malı Desteği