Kategoriler

SAĞLIK-SEN İŞ YERİ TEMSİLCİLERİ YEMEKTE BULUŞTU

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Sağlık-Sen temsilciliği iş yeri temsilcileri ve Şanlıurfa İl yönetimi ile yemekte buluştu.

     Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Sağlık-Sen temsilciliği iş yeri temsilcileri ve Şanlıurfa İl yönetimi ile yemekte buluştu.


        Özel bir dinlenme tesisinde verilen yemeğe Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Günak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İş yeri temsilcilerinin de katıldığı yemek sonrası açıklama yapan Siverek İlçe Başkanı Sefer Şenateş şunları kaydetti. ''Bugün sendikamızın iş yeri temsilcileri ve Şanlıurfa İl yönetimindeki arkadaşlarımızla yemekte bir araya gelerek tanışıp kaynaşmayı hedefledik. Özellikle iş yeri temsilcilerimizin sorunlarını masaya yatırarak çözüm noktasında yapılacak adımları istişare etmiş bulunmaktayız. Nisan ve Mayıs ayı içerisinde üye çalışmaları ile ilgili planlarımızın istişaresini yapmak üzere toplandık. Bu akşam verilen yemekte bizleri yalnız bırakmayan İl yönetimine teşekkür ediyor iş yeri temsilcilerimiz ve üyelerimize başarılar diliyorum'' dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 45 ilde nefes kesen FETÖ operasyonu!
SİVEREK
3 Kez Görüntülendi.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz Ankara'da resmi törenle karşılandı
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Asla geri adım atmayacağız
SİVEREK
15 Kez Görüntülendi.
Asgari ücret görüşmeleri aralık ayında başlayacak
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Sındırgı depreminin ardından çöken binalar görüntülendi
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem: İstanbul ve İzmir'de hissedildi
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Eurofighter’lar, Türk hava sahasında F-16’lar tarafından karşılandı
SİVEREK
138 Kez Görüntülendi.
Siverek’te cami bahçesine gömülü bebek cesedi bulundu!
SİVEREK
111 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, kavşak müjdesini sosyal medya hesabından verdi
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar açıklandı: İki sanığa 24 yıl hapis cezası