Kategoriler

ŞANLIURFA 20. ZIRHLI TUGAYINDA PATLAMA

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığında mühimmat imhası sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığında mühimmat imhası sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle tugayın çevresindeki işyeri ve evlere ait camlar kırılırken, patlama vatandaşlarda paniğe neden oldu.

Patlama öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama kentin birçok yerinden duyulurken paniğe neden oldu. Patlamanın etkisiyle civardaki ev ve işyerlerine ait camlar kırıldı. Patlama sonrası tugaya çok sayıda itfaiye aracı ve ekibi sevk edildi.

Maddi hasara yol açan patlamada can kaybının yaşanmadığı bildirildi. Askerler patlama sonrası civarda hasar tespiti yapmak için işyerlerini dolaştı. Patlamanın nedeninin tarihi geçmiş mühimmatların imha edilmesinden kaynaklandığı öğrenildi.

Patlamaya ilişkin Valilikten tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada patlama nedeninin mühimmat imhasından kaynaklandığı doğrulanırken meydana gelen maddi zararın karşılanacağı belirtildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Paşa Konağı’nda vatandaşlarla bayramlaştı
SİVEREK
23 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Çanakkale Zaferi için söyledi
EĞİTİM
29 Kez Görüntülendi.
KPSS artık yetmeyecek: Şanlıurfa’da öğretmen atamalarında yeni dönem!
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Suriyeliler için destek sürecek mi?
SİVEREK
104 Kez Görüntülendi.
Siverek’te “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” Sempozyumu Düzenlendi
GÜNDEM
115 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yüksekten atlayarak canına kıydı iddiası!
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da jandarma baskınıyla ele geçirildi!
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 5 ilde operasyon: Sosyal medyada sahte satış tuzağı!
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
İkinci ara tatil 16 Mart’ta başlıyor: Öğrencileri 9 günlük mola bekliyor
GÜNDEM
156 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir"