Kategoriler

Elektrik Kesilince?

Elektrik Kesilince?

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde bulunan Kapalı Çarşı'daki 5 esnafın güvenlik kameralarıkimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.



Hasan Çelebi Mahallesi'nde bulunan Kapalı Çarşı'da ayakkabıcıların bulunduğusokakta sabah işyerini açmaya gelen 5 esnaf, hırsızlara karşı taktırdıklarıgüvenlik kameralarının yerinde olmadığını görünce polise başvurdu. İhbarüzerine çarşıya gelen ve inceleme yapan polis, hırsızlığı gerçekleştirenkişilerin bulunması için çalışma başlattı.



Sadece güvenlik kameralarının çalınması ile şoke olan esnaf ise, hırsızlığıngece yaşanan elektrik kesintisi sırasında yapıldığını düşündüklerinibelirterek, "Her gece 01.30 ile 04.30 saatleri arasında elektrikkesintileri oluyor. O sırada bu hırsızlık gerçekleştiği için kamera kaydı yok.Bu durum ilerleyen günler için bizi endişelendiriyor. Çünkü hırsızlar daharahat hareket etmek için bu yönteme başvurmuş olabilir" dedi.



Güvenlik kamerası çalınan işyerlerinde ve çevresinde parmak izi araştırmasıyapan polis, hırsızlığı aydınlatmaya yönelik çalışmasını sürdürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
2 Kez Görüntülendi.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz Ankara'da resmi törenle karşılandı
SİVEREK
8 Kez Görüntülendi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Asla geri adım atmayacağız
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Asgari ücret görüşmeleri aralık ayında başlayacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Sındırgı depreminin ardından çöken binalar görüntülendi
EĞİTİM
20 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem: İstanbul ve İzmir'de hissedildi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Eurofighter’lar, Türk hava sahasında F-16’lar tarafından karşılandı
SİVEREK
117 Kez Görüntülendi.
Siverek’te cami bahçesine gömülü bebek cesedi bulundu!
SİVEREK
98 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, kavşak müjdesini sosyal medya hesabından verdi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar açıklandı: İki sanığa 24 yıl hapis cezası
SİVEREK
98 Kez Görüntülendi.
Sepetli motosikletin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı!