Kategoriler

Fedakar Doktora İlçe Kaymakamından Başarı Belgesi

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde kısa bir süre önce Siverek Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde başlatılan Akşam Polikliniği uygulamasını başlatan Operatör Dr. Osman Emre Aycan'a başarı belgesi verildi.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde kısa bir süre önce Siverek Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde başlatılan Akşam Polikliniği uygulamasını başlatan Operatör Dr. Osman Emre Aycan'a başarı belgesi verildi.


İlçe Kaymakamı Vural Karagül Siverek Devlet Hastanesi ortopedi servisini ziyaret ederek başlattığı uygulamadan dolayı kendisini tebrik ederek başarı belgesi ile ödüllendirdi.

İlçe Kaymakamı Karagül yaptığı açıklamada; Doktorumuzun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek "Vatandaşların mağdur olmaması için akşam polikliniği görevini yapan ve tüm hastaları ile ilgilenen doktorumuzu yerinde ziyaret ederek tebrik etmek istedim. Değerli doktorumuza başarı belgesi takdim ettim. Çalışmaları konusunda bu hassasiyetlerinden dolayı doktorumuz şahsında Devlet hastanesi personeline teşekkür ederim '' dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
36 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yangın
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kazandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Evlenecek çiftlere bakanlıktan müjde geldi! İşte indirimli markaların listesi
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
82 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
136 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
65 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi