Kategoriler

Okul Dergisinde Çalışan Kadınlara Hakaret

Okul Dergisinde Çalışan Kadınlara Hakaret

ŞANLIURFA'nın Siverek Şehit Öğretmen Metin Gençdalortaokulunda aylık hazırlanan Kar tanesi adlı okul dergisinin aralık sayısındaTürkçe öğretmeni Ramazan Kutlu'nun yazdığı Kadın Hakkı isimli şiirde çalışankadınlara hakaret edildiğini iddia eden Eğitim Siverek Temsilciliği Şiiri yazanTürkçe öğretmenine dava açacaklarını belirtti. 



Konuyla ilgili bir basınaçıklaması düzenlendi. Yapılan açıklamada şöyle denildi. Okul dergisinde ifşaedilen Şiirin içeriğinde çalışan Kadınların alenen aşağılandığı, Şeref vehaysiyetlerinin tartışıldığı, fuhuşa sürüklendiğine dair ifadeler kalemealınmıştır. Çalışma yaşamının vazgeçilmez asli unsuru olan kadınların ve özeldeokuldaki kadın öğretmenlerin bu tarz ifadelerle tanımlanmış olması ve dergininöğrencilere yönelik olmasından hareketle öğrencinin gözünde nasıl bir kadınöğretmen niteliği yaratacağı aşikardır.Çalışan bütün kadınların suçun mağduru olduğundanhareketle Eğitim Sen olarak bu olayın takipçisi olacağız, dedi.


 Hafta içindecumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını belirten sendikayetkilileri aynı zamanda ilçe milli eğitim müdürlüğüne de olayı intikalettireceklerini belitti.


Türkçe öğretmeninin derginin başka bir sayfasında ise öğrencive  okul idaresine hakaret ettiğibelirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 45 ilde nefes kesen FETÖ operasyonu!
SİVEREK
3 Kez Görüntülendi.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz Ankara'da resmi törenle karşılandı
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Asla geri adım atmayacağız
SİVEREK
15 Kez Görüntülendi.
Asgari ücret görüşmeleri aralık ayında başlayacak
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Sındırgı depreminin ardından çöken binalar görüntülendi
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem: İstanbul ve İzmir'de hissedildi
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Eurofighter’lar, Türk hava sahasında F-16’lar tarafından karşılandı
SİVEREK
136 Kez Görüntülendi.
Siverek’te cami bahçesine gömülü bebek cesedi bulundu!
SİVEREK
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, kavşak müjdesini sosyal medya hesabından verdi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar açıklandı: İki sanığa 24 yıl hapis cezası