Kategoriler

Siverek'te Bir Hafta'da İkinci Tecavüz İddiası

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akıllara durgunluk veren tecavüz olayı yaşandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akıllara durgunluk veren tecavüz olayı yaşandı. İlçenin Ekinbaş köyünde ikamet eden ortaokul öğrencisi E.Ö. aynı Okulda okuduğu okul arkadaşı S.Ö.'ye merada tecavüz etti.

     Okul çıkışı koyunların otlatmaya giden E.Ö., akraba olan S.Ö. koyun otlattıkları esnada yanına giderek saldırmaya başladı. 14 yaşındaki kıza merada tecavüz ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Ağlayarak eve gelen ve fenalaşan S.Ö. isimli kız çocuğu ailesi tarafından Siverek Devlet Hastanesine getirildi, burada yapılan ilk müdahalenin ardından aşırı kanamasının bulunduğu ve hayati tehlike taşıdığı gerekçesi ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastane Polisinin olayı rapor etmesinin ardından jandarma tarafından soruşturma başlatıldı. Aile fertlerinin ifadesi doğrultusunda kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edilen 15 yaşındaki E.Ö. köyün dışında arazide saklanırken jandarma tarafından yakalandı. Yüzünde çizikler olan E.Ö. savcılıktaki ifadesinde şunları kaydetti. ''Koyunları otlattığımız sırada S.Ö yanıma geldi ve ilişkiye girmek istediğini söyledi. Kendisi ile rızasıyla ilişkiye girdim. Zor kullanmadım bir kez ilişkiye girdikten sonra eve döndük, ben S.Ö tehdit etmedim ve zor kullanmadım'' dediği öğrenildi.

     Savcılık tarafından ifadesi alınan 15 yaşındaki E.Ö. tutuklanırken olayın duyulmasının ardından küçük kızın ailesinin tehdit aldığını ve köyden taşınması için baskı uygulandığı belirtildi.



Haber Merkezi
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
2 Kez Görüntülendi.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz Ankara'da resmi törenle karşılandı
SİVEREK
5 Kez Görüntülendi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Asla geri adım atmayacağız
SİVEREK
8 Kez Görüntülendi.
Asgari ücret görüşmeleri aralık ayında başlayacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Sındırgı depreminin ardından çöken binalar görüntülendi
EĞİTİM
14 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem: İstanbul ve İzmir'de hissedildi
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Eurofighter’lar, Türk hava sahasında F-16’lar tarafından karşılandı
SİVEREK
92 Kez Görüntülendi.
Siverek’te cami bahçesine gömülü bebek cesedi bulundu!
SİVEREK
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, kavşak müjdesini sosyal medya hesabından verdi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar açıklandı: İki sanığa 24 yıl hapis cezası
SİVEREK
91 Kez Görüntülendi.
Sepetli motosikletin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı!