Kategoriler

SİVSAD'tan Siverek'te Doğa Sporları Etkinliği

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Dağcılık il Temsilciliği ile birlikte Siverek'te saklı cennet olarak bilinen Takoran vadisine doğa yürüyüşü düzenlendi.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Dağcılık il Temsilciliği ile birlikte Siverek'te saklı cennet olarak bilinen Takoran vadisine doğa yürüyüşü düzenlendi.


Kısa bir süre önce kurulan SİVSAD kuruluşunun ardından önemli etkinlikler düzenleyerek Siverek'in tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor. Dernek bünyesinde çeşitli programlar ve geziler düzenleyerek Siverek'in keşfedilmesi gereken saklı cennetlerini keşfetmeye devam ediyor.


Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin (SİVSAD)'ın daveti üzerine Siverek ilçesine gelen 55 kişilik Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Dağcılık il Temsilciliği üyeleri ilçede saklı cennet olarak bilinen Takoran, Desman bölgesinde de doğa yürüyüşü yapıp incelemelerde bulundular.


Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİV SAD ) kurucu başkanı Selahattin Atsoy amaçlarının saklı Cennet olarak bilinen Takoran Vadisini tanıtmak olduğunu belirterek şunları kaydetti. "aralarında tırmanma , dalcılık ve yamaç paraşütçülerinin de bulunduğu Diyarbakır Doğa Sporları Kulübü üyelerini bölgeye davet ettik. Sporcular bölgede doğa yürüyüşü yapıp, bölgeyi tanıma fırsatları oldu ilerleyen süreçte bu geziler sonucu Doğa sporları için girişimlerimiz olacak amacımız Siverek'in doğa güzelliklerinin farkına varılması'' dedi.


Doğa sporcuları bölgenin gerçekten saklı bir cennet olduğunu önümüzde ki dönemlerde kulüp olarak bölgede sportif etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını belirterek kendilerini ağırlayan Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneğine teşekkür ettiler.


Geziye katılan Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'nin Fahri Başkanı Koçali Aymaz yaptığı açıklamada SİVSAD yönetim kuruluna ve Diyarbakır Doğa Sporları Kulübüne teşekkür ederek şunları kaydetti. ''Siverek'te fırat bölgesinde su sporları, yamaç paraşütü, dalış gibi doğa sporlarının çok kolay yapılabileceğini yetkililerin özel sektörü teşvikleri ile çok güzel projelerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Fırat bölgesinde tek bir çivi çakılırsa eğer devamı geleceğine inanıyorum'' dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
114 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
58 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
69 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı