Kategoriler

Erkal'dan Aile Destek Merkezine Ziyaret

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ilçenin Hamdiye Mahallesinde geçtiğimiz gün hizmete açılan ve kur başvurularının....

   Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ilçenin Hamdiye Mahallesinde geçtiğimiz gün hizmete açılan ve kur başvurularının devam ettiği aile destek merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

     Erkal amaçlarının bilinçli anne bilinçli toplum yapılanmasını güçlendirmek olduğunu belirterek şunları kaydetti. "Merkezin bölge bayanları için faydalı olacağına inanıyorum boş zamanlarını evde geçiren bayanlarımız merkezimize başta okuma yazma kursları ve diğer el beceri ve mesleki kurslara katılarak hem kendilerini geliştirecekleri gibi sosyal çevre edinecekler. 
     Merkezimiz bünyesinde kursiyer bayanlarımızın çocukları için okul öncesi eğitim salonları ve aktiviteler bulunuyor şu ana kadar merkeze 45 bayanımız çeşitli kurslara katılım için başvuruda bulunmuş, merkezde bazı kurslarımız başlamış hedefimiz aile destek merkezlerinin sayısını artırmaktır" dedi. 


Haber: Lütfü Yalgı
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kamu çalışanlarına psikolojik destek eğitimi
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Siverek OSB’de İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
SAVAŞ Başladı
SİVEREK
16 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB Atıksu Arıtma Tesisi İçin 44 Milyon yatırım
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Dikkat çeken zirve! Bakan Kurum, Mansur Yavaş ve iki CHP'li başkanla bir araya geldi:
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Trump,Yabancı Filmlere %100 Gümrük Vergisi Getiriyor
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yangın
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kazandı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Evlenecek çiftlere bakanlıktan müjde geldi! İşte indirimli markaların listesi
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"