3 İsim Adaylık İçin Kararını Verdi

Şanlıurfa'da 3 İsim bağımsız Aday olacağını açıkladı.

3 İsim Adaylık İçin Kararını Verdi
İbrahim Tatlıses Şanlıurfa'dan bağımsız adayı olduğunu açıkladı.
AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, listede yer almadı.

AK Parti'nin 1 Kasım seçimleri için belirlediği milletvekili aday listesi belli oldu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, avukatı Ahmet Türkmen aracılığıyla 1 Kasım seçimleri için AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edilen milletvekili aday listesinde yer bulamayan İbrahim Tatlıses, AK Parti'den aday olamadı.

Tatlıses yaptığı açıklamada' Urfa halkı beni çok seviyor, ben bu sevgiye layık olacağım ve bağımsız aday oldun'dedi.

TATLISES'ÎN ARDINDAN TORU'DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Şanlıurfalı iş adamı İbrahim Toru, AK Parti'den milletvekili olabilmek için aday adayı başvurusunu yapmıştı fakat bugün açıklanan listede ismi olmayınca bağımsız milletvekili olma kararı aldı.

1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili sıralamasında yer almak için aday adayı olan İbrahim Toru, partilerin bugün YSK'ya teslim listede yer almadı. AK Parti Cephesinde milletvekili olabilmek için başvuruda bulunan Toru, bugün açıklanan listede yer bulamayınca seçimlere bağımsız girme kararı aldı.

AK Parti, halkın sesine kulak vermedi diyerek bağımsız aday olduğu söyleyen Toru, seçim çalışmalarına ara vermeden başlayacağını ifade etti.


LİSTE'DE YER BULAMAYAN SEYDİ AMCA'DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu yeniden aday gösterilmediği için bağımsız aday oldu.

Şanlıurfa siyasetinin duayenlerinden olan Seyit Eyyüpoğlu, bugün açıklanan Ak Parti Şanlıurfa listesinde yeniden aday gösterilmeyince bağımsız olarak siyasete devam edecek.

Eyyüpoğlu'nun yarın bağımsız adaylık için bir açıklama yapacağı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER