Bakan Çelik Ve Gülpınar Çıkrık Köyünde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Başbakana destek vermenizi istiyoruz çünkü....

Bakan Çelik Ve Gülpınar Çıkrık Köyünde
      Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Başbakana destek vermenizi istiyoruz çünkü Türkiye'deki barışın sigortası, kalkınmanın sigortası, gelişmenin sigortası Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
     Çelik, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve AK Parti Siverek belediye başkan adayı Resul Yılmaz ile Siverek ilçesine bağlı Çıkrık köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

     Çelik, burada yaptığı konuşmada, bölgenin ve Siverek'in sorunlarını bildiğini ve bu sıkıntıları gidermek için çalıştıklarını ifade etti. Hükümet olarak bölgeye büyük yatırım yaptıklarını anlatan Çelik, bölgeyi kalkındırıp refah seviyesine ulaştırmayı kendilerine temel hedef olarak belirlediklerini söyledi.

      AK Parti olarak laf değil icraat ürettiklerini, ürettiklerinin meydanlarda boy gösterdiğini ve göstermeye devam edeceğini vurgulayan Bakan Çelik, Türkiye'nin hiçbir bölgesinde ayırım yapmadan hizmet yaptıklarını ve bunun karşılığını, her seçimde oylarını katlayarak aldıklarını ifade etti.

     Türkiye'nin bütün illerinde siyaset yapan tek partinin AK Parti olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Başbakana destek vermenizi istiyoruz çünkü Türkiye'deki barışın sigortası, kalkınmanın sigortası, gelişmenin sigortası Recep Tayyip Erdoğan'dır. Şu ülkede yaşanan sıkıntıları biliyorsunuz. 30 yıldır ne çileler çektik. Ama Allah'a şükür bir yılı aşkındır birlik var, beraberlik var, huzur var. Şimdi bu durumu dikkate alarak bu ülkede kardeşlik hukukunun gerçekleşmesi 76 milyon insanın kardeşliğinin pekişmesi konusunda tek güvencesi diyebileceğimiz Başbakana Topçu Meydanı'nda büyük destek verdiniz. Bütün Türkiye bunu konuşuyor inşallah 30 Mart'ta da sandıkları patlatarak destek vereceksiniz."

Konuşmanın ardından vatandaşların sorunlarını dinleyen Çelik ve beraberindekiler, Siverek'te esnaf ziyaretinde bulundu.



Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER