Bakan Yılmaz Topçu Alayı İçin Net Konuşmadı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti İlçe Kongresine katılmak için Siverek'e gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz öğle yemeği sonrası Cudi Paşa Konağı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Yılmaz Topçu Alayı İçin Net Konuşmadı
      Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti İlçe Kongresine katılmak için Siverek'e gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz öğle yemeği sonrası Cudi Paşa Konağı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin bedelli sorusunu yanıtsız bırakan Yılmaz daha sonra 107.nci Topçu alayı ile ilgili açıklamada bulundu. 

       Şanlıurfa'daki AK Parti İlçe Kongrelerine ilk kez bir bakan katıldı. AK Parti Siverek İlçe Kongresine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a gazetecilerin bedelli askerlikle ilgili soru sorması bakanı gerdi. Bakan Yılmaz,
 "Bu konuda bir şey söylemiyorum arkadaşlar. Başka sorunuz var mı ? " diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

SİVEREKLİLERİN TOPÇU ALAYININ SİVEREK DIŞINA ÇIKARTILMASI SORUSU

Sivereklilerin topçu alayının şehir dışına çıkartılması yönündeki beklentilerini soran gazetecilere Bakan Yılmaz;
 '' Bu gün buraya kongreye katılmak için geldim. Burada hem belediye başkanı hem kaymakam beyler bana taleplerini iletecekler. Bakacağım göreceğim, ondan sonrada biz de Genelkurmay Başkanlığımızla, Kara kuvvetleri komutanlığımızla ortak bir çalışma yapacağız. Siverek için hangisi iyi olacaksa biz o sonucun ve çözümün arkasında duracağız. Bunu Genelkurmay Başkanlığımıza gönderip onlar da üzerinde çalışsınlar en azından onlar da böyle bir talep olduğunu bilsinler'' dedi. 

Kongre çıkışı 107.nci Topçu alayını da ziyaret eden Bakan Yılmaz daha sonra kendisi için hazırlanan geceye katıldı. 


Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER