BOZOVA - SAMSAT FERİBOTLARI SUYA İNDİRİLDİ

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Bozova-Samsat arasında sefer yapacak olan feribotların suya indirilişine AK Parti'den kimse katılmazken iddialara göre katılmama gerekçesi HDP'li belediye olduğu nedeni ile kimse katılmadı.

BOZOVA - SAMSAT FERİBOTLARI SUYA İNDİRİLDİ

Bozova için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 2 tane yaptırılan feribotlardan birinin isminin Göbeklitepe konulduğu görüldü. CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak, Göbeklitepe isimli feriboton Fırat Nehrinin serin sularına indirilişi törenine katılarak emeği geçenlere teşekkür etti.

BUCAK: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Feribotların suya bırakılacağı Çatak iskelesine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Bucak daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti;    ''Bugün burada Bozova ilçemizde 2 feribotumuzun suya indirilişi için bulunmaktayız. Feribot yapımında çalışan görevli arkadaşlarımızdan bilgi alarak çalışmaları yerinde izleme şansımız oldu. Feribotların buraya getirilmesinde emeği geçen siyasi temsilcilere, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına, burada çalışan mühendis ve işçi arkadaşlarımıza tüm Bozova halkı adına teşekkür ediyorum''

Bu arada Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılan feribotlar 36 metre uzunluğunda  13 metre genişliğinde. Feribotlar, A ve B tipi olmak üzere dizayn edildi. A tipi olarak dizayn edilen feribot 50 yolcu ve 15 araç kapasiteli, B tipi dizayn edilen feribot ise 100 yolcu ve 30 araç kapasiteli.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER