BUCAK?TAN BARIŞ SÜRECİNE DESTEK

Türkiye Dünyada hızla gelişen bir ülke olacaktır. Bu anlamda, barış sürecine desteğimiz yüce Siverek halkı adına devam edecektir.

BUCAK?TAN BARIŞ SÜRECİNE DESTEK

   Yapılan barış görüşmeleri ve barış süreci ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Siverek belediye başkanı Ali Murat Bucak şöyle dedi.

     "Bu barış süreci toplum üzerinde olumlu bir etki bırakmıştır. Farklı siyasi partilere mensup kimseler bile bu barış sürecine destek olmuşlardır. Barış sürecinin olumlu geçmesi için çok büyük bir toplumsal destek ve toplumsal mutabakat sağlanmıştır.

      Durum bu süreçte iken bunu provoke etmek isteyenler, hem siyasi hayatta silinecek ve toplum tarafından güvenilirliğini kaybedecektir. Bu doğrultuda alınacak kararlar demokratik toplum yapısına uygun olacağından silahların susmasıyla  ilgili bir kaygının olmaması gerektiği kanaatindeyim.

      Bu kararlar hızla küreselleşen dünyada örnek bir demokratik toplum olarak kendimizi dünya ülkelerine kabul ettireceğiz. Bu olumlu sürecin silahları da susturacağına inanıyorum.

     Terörün bitmesi halinde Türkiye Dünyada hızla gelişen bir ülke olacaktır. Bu anlamda, barış sürecine desteğimiz yüce Siverek halkı adına devam edecektir"  dedi.

 

Haber : Mehmet SEZGİN

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER