Büyükşehir Belediyesi Gazetecileri Unutmadı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek Koordinatörü Nuri Kapanoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile Siverek'te çalışan ulusal ve yerel medya temsilcilerini ziyaret ederek...

Büyükşehir Belediyesi Gazetecileri Unutmadı
      Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek Koordinatörü Nuri Kapanoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile Siverek'te çalışan ulusal ve yerel medya temsilcilerini ziyaret ederek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in gazeteciler için gönderdiği gül ve hediye paketlerini takdim etti.

        Kapanoğlu yaptığı açıklama Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i vekâleten burada bulunmaktayım. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. Temennimiz odur ki demokrasinin vazgeçilmezi olan basın çalışanlarına başarılar diler iyi çalışmalar dilerim'' dedi.

        Siverek Medya Ajansını ziyaret eden Kapanoğlu bir süre gazetecilerle sohbet ettikten sonra ayrıldı Siverek Medya Ajansı yetkilileri Abdullah Hakan Lale ve Mehmet Sezgin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.



Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER