CHP ADAYI BUCAK: BU SALDIRI DEMOKRASİMİZE YAPILMIŞTIR

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak HDP'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitingde ....

CHP ADAYI BUCAK: BU SALDIRI DEMOKRASİMİZE YAPILMIŞTIR
     CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak HDP'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitingde meydana gelen patlamanın demokrasimize yapılan bir saldırı olarak değerlendirdi.

        CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak yayınladığı yazılı açıklamada Diyarbakır'da HDP'nin mitinginde meydana gelen iki ayrı patlamada hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza baş sağlığı dilerken yaralanan 175 yurttaşımıza geçmiş olsun dedi.


       Bucak açıklamasında şunları kaydetti. ''Bugün Diyarbakır'da HDP'nin düzenlemiş olduğu mitingde meydana gelen 2 ayrı patlama aslında demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Ben vatandaşlarımızı sükunete davet ederken, tahriklere ve herhangi bir provokasyona gelmemelerini rica ediyorum. Hükümetin konu ile ilgili çalışmalarını derinleştirmesini ve suçluların tespit edilmesi için titizlikle çalışıp konunun aydınlatması gerektiğini düşünüyorum. Patlama esnasında hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER