CHP AKÇAKALE'DE YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOYLA KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili adayları Akçakale'de yüzlerce araçtan oluşan konvoyla karşılandı.

CHP AKÇAKALE'DE YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOYLA KARŞILANDI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili adayları Akçakale'de yüzlerce araçtan oluşan konvoyla karşılandı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayları Ali Murat Bucak, Hasan Oğul, Sedat Sağır, Mahmut Han Şahin ve CHP İl Yönetimi Akçakale'de gövde gösterisi yaptı.


     Arap nüfusunun ağırlıklı olduğu İlçe'nin girişinde yüzlerce araç Milletvekili adaylarını şehrin girişinde karşıladı. Şehir merkezine doğru ilerleyen konvoy CHP Akçakale İlçe başkanlığı önüne gelerek burada Milletvekili adayları alanı dolduran yüzlerce kişiye hitap ettiler.


     CHP Şanlıurfa Milletvekili Ali Murat Bucak yaptığı konuşmada şunları kaydetti. "Mevcut iktidarın Milletvekili adayları katıldıkları televizyon programlarında ülkenin refahından ve zenginliğinden bahsediyorlar. Çiftçiye bir şey verdiler mi? çiftçinin derdine derman oldular mı? 1000 tl ile geçinen işçilere bir faydaları oldu mu? Emeklilere neredeyse zekât verilecek duruma geldiler. Peki, Türkiye bu kadar zengin, bu para nerede? Sadece onların cebine giren paralardan emekliye, çiftçiye, memura hiçbir şey yok. Bunlar yıllardır vatandaşın sırtında kambur oldular. Bu seçimde onların biletini kesin oy vermeyin gitsinler ki bu ülke rahat bir nefes alsın.


HERKES MİLLETVEKİLİ HESABI YAPIYOR ALIN SİZE HESAP


      "Herkes oturup bir Milletvekili hesabı yapıyor, ben size Milletvekili Hesabını söyleyeyim. Siverek, Hilvan, Viranşehir buralardan CHP'nin alacağı oy bir milletvekili çıkarır. Sizin burada yapmanız gereken Hasan Oğul'a sahip çıkmak, Eyyubi, Harran, Akçakale'de çıkacak her oy Hasan Oğul'u Milletvekili yapar, onun için diyorum ki, kendi öz evladınıza sahip çıkın" dedi.


       CHP Milletvekili Adayı Bucak'ın konuşmasının ardından CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hasan Oğul yaptığı konuşmada iktidar partisine yüklenerek şunları kaydetti. '' Gladyatörler Arena'da bu sesi bekler bizler de gladyatörler olarak Akçakale'deyiz. Bu memleket üzerinde çok ciddi oyunlar oynanıyor. Beni çok iyi dinlemenizi istiyorum çünkü 7 Haziran'dan sonra bu vebal bizden çıkıyor sorumlusu tamamen sizler olacaksınız onun için beni iyi dinlemenizi istiyorum Televizyona 'da çıkıp anlatıyoruz ama elektriği kesiyorlar. Dün yine canlı yayındaydım tüm Ova'nın elektriğini kestiler. Pamuğunuzun elektriğini kestiler, sınır kapılarını kapattılar arap kardeşlerimiz sınırın diğer tarafında bombaların altında can çekişiyorlar ama dinleyen yok. Harran ovasında otuz yıldır siyasetçi yok mu? Bunlar belediye Başkanlığı yaptılar, Milletvekili olan var şuanda, bu memleketin çocukları size sahip çıktılar mı? Dertlerinizi dile getirdiler mi? Bunların elleri yumurta mı topluyor, bunlar konuşamıyorlar mı? Seçimden seçime gelip hamdü senalar olsun biz, imam hatipleri kapatmayacağız ama CHP gelirse bunları kapatır demekten başka bir şey dedikleri yok. Memlekette vatandaş aç, memleketin elektriği kesik, çiftçinin desteklemesine el konulmuş onlar çıkıp CHP gelirse İmam hatipleri kapatır diyor.


       Yıllardır bu memleketin siyasetçilerine oy verdiğiniz kimseler, bu memleketin çocuklarına, bu topraklara sahip çıkmadı ve çıkamazlar. Bunlar yolda, yordam da bilmezler, bunların konuştuklarının içi boş, bunlar dertlerini anlatamazlar. Bunlar sorun çözemezler, bakınız bugün elektrik borcu olan da olmayanda destekleme ödemelerini alamıyor. 7 Haziran'da sizlerde bunların fişini çekerek elektriksiz bırakın. Bunların hayatları yalan, kendileri yalan 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde bunları gönderin ki biz sizlere hizmet edelim. Kimseyi ayrıştırmadan, bölmeden birlikte yöneteceğiz inşallah" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER