Fatih Bucak'tan, Ali Murat Bucak'a Tam Destek

AK Parti'nin Siverek Belediye Başkan adaylığında ismi güçlü bir şekilde gündeme gelen Ali Murat Bucak'a, Fatih Bucak'tan tam destek geldi.

Fatih Bucak'tan, Ali Murat Bucak'a Tam Destek

31 Mart Yerel seçimler için geri sayım başlarken AK Parti Şanlıurfa'da ilçe belediye başkanlarını açıklamaya hazırlanıyor.

Kulislerde Ali Murat Bucak'ı AK Parti'nin Siverek'ten Belediye Başkan adayı göstereceği iddiası sosyal medya da paylaşılmaya başlandı.

Ali Murat Bucak'a yakın isimler akşam saatlerinden itibaren haberi sosyal medya hesaplarından 'Hayırlı olsun' mesajları atarak duyurdu. 

AK Parti Siverek Belediye Başkan adaylığı için Ali Murat Bucak'a, Fatih Bucak'tan da tam destek geldi. Daha önce bağımsız Belediye Başkan Adayı olacağını duyuran ancak dün gece kendi sosyal medya hesabından Ali Murat Bucak'ı desteklediğini açıkladı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Akçalı
Mehmet Akçalı - 3 ay Önce

Birlikten kuvvet doğar.Ali Murat Bucak'ın Belediye Başkanlığı döneminde Siverek'e Çağ atlattığını biliyoruz.Siverek halkı yeniden Hizmet görmek istiyorsa Ali Murat Bucak'a Tam Destek vermelidir.

Mehmet Resul demir
Mehmet Resul demir - 3 ay Önce

Ali murat başkanı siverek belediye başkanı için görmerk istiyoruz tam destek

Selahattin
Selahattin - 3 ay Önce

Ali Murat BUCAK ilçemiz için hayırlı olsun.Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.Siverek için Belediyeyi yönetecek ve yönlendirecek bir başkan varsa o da Ali Murat BUCAK'tır.

Alişer
Alişer - 3 ay Önce

Fatih Bucakın destek vermesi ilginç olmuş.Ak parti olunca destek gelmiş.

SIRADAKİ HABER