Hasımlarına Ait 3 Evi Ateşe Verdiler

Hasımlarına Ait 3 Evi Ateşe Verdiler

Hasımlarına Ait 3 Evi Ateşe Verdiler

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde, 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgadaölen kişinin yakınları, cinayet şüphelisi aile fertlerine ait 3 evi kundakladı.Toplanan kalabalık, yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerinin de mahalleyegirişini engelledi.


Siverek'e 45kilometre uzaklıktaki Doğukent Mahallesi'nde, dün gece arazi anlaşmazlığınedeniyle Yıldırım ve Erik aileleri arasında tartışma çıktı. Kısa süredebüyüyen ve silahlı kavgaya dönüşen olayda; Eyyüp Yıldırım öldü, Hediye Yıldırımda yaralandı. Bazı kişilerin gözaltına alındığı kavganın ardından akşamsaatlerinde iddiaya göre Yıldırım ailesine mensup kişiler, Erik ailesifertlerine ait 3 evi ateşe verdi.


      Kundaklanan evlerdeki yangını söndürmeye gelenitfaiye ekiplerinin de mahalleye girişi engellendi. Bunun üzerine mahalleyezırhlı araçlarla gelen jandarma ekipleri, kalabalığı bölgeden uzaklaştırdı.İtfaiye ekipleri de alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.


Evlerdemaddi hasara yol açan yangın sonrası jandarma ekipleri Yıldırım ailesine mensupbazı kişileri gözaltına aldı. 



Yeni bir olay yaşanmaması için jandarma ekipleri mahallede zırhlı araçlarlagüvenlik önlemini sürdürüyor. Jandarma ekipleri, Yıldırım ve Erik ailesiüyelerine ait evlerde yaptığı aramada ise 7 tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirdi.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER