İlçe Kaymakamı Erkal O Mesaja Açıklık Getirdi

Bu mesajı yazarken benim dikkat çekmek istediğim nokta zor koşulların hakim olduğu coğrafya ve beraberindeki zorluklara işaret ettim.

İlçe Kaymakamı Erkal O Mesaja Açıklık Getirdi
      Siverek'te 24 Kasım öğretmenler günü kapsamında İlçenin Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen konferansa katılan ilçe Kaymakamı Hamza Erkal, Öğretmenler gününde, öğretmenlere gönderilen mesajın yanlış anlaşılmasına sitem etti.  

       "Öğretmenlere gönderilen SMS'in yanlış anlaşılmasına açıklık getirerek SMS'in yanlış anlaşılmasını ilk önce kendisine hakaret saydığını daha sonra öğretmenlere yapılan hakaret olarak saydığını belirterek şunları kaydetti. "Siverek Belediyesinin bastırdığı bir kitapta gördüğüm "Bazalt karakterli şehir" ibaresinden yola çıkarak "Siverek gibi Bazalt karakterli bir şehirde dahi olsa her türlü zorluğa göğüs gererek yarının Türkiye'sini oluşturacak nesilleri yetiştiren fedakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" diye yazdığım bir mesajı sendikalar ve birçok öğretmen yanlış anlamış. 

      Bu mesajı yazarken benim dikkat çekmek istediğim nokta zor koşulların hakim olduğu coğrafya ve beraberindeki zorluklara işaret ettim. Ama birçok kişi bunu öğretmenlerin Bazalt karakterli olduğunu anlamış olmalı ki, arayarak yanlış anlaşıldığını belirtmiş. Bu yanlış anlaşılmayı önce benim zekâma yapılan hakaret sayıyor daha sonra öğretmenlerimize yapılan hakaret olarak kabul ediyorum" dedi. 


Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER