Kaymakam Erkal'dan Çocuk Evlerine Ziyaret

Kaymakam Erkal'dan Çocuk Evlerine Ziyaret...

Kaymakam Erkal'dan  Çocuk Evlerine Ziyaret

 İlçemizde açılan iki  Çocuk evini ilçe kaymakamı HamzaERKAL ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 


     İlçe kaymakamı Hamza ERKAL İlçe SosyalHizmetler Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü ile birlikteİlçemizde açılan Çocuk evlerini ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyelerverdi.


     İlçedeki çocuk evlerini ziyareti sırasındayetkililerden çocuklar hakkında bilgi alan ilçe kaymakamı çocukları  tek tek dinleyerek evlerde yaptıklarıaktiviteler hakkında bilgi aldı.


     ERKAL çocuklarımızın yetiştirme yurtlarıyerine evlerde misafir edildiğini belirterek '' ilimiz genelinde aile ve Sosyalpolitikalar bakanlığımızın 8 adet çocukevi bulunuyor. Bunların iki tanesi deilçemizde bulunmaktadır. Bu çocuklarımızın hayata hazırlanması için evlerdeyetiştirilmesi daha uygun . Bu amaçla ilçemizde bulunan evlerimizde şuanda 10çocuğumuz var bu on çocuğumuz her evde üç eğitimcinin gözetimi altındalar ''dedi.


     ERKAL çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarınınkarşılanması  için kaynakaktarıldığını belirterek '' Bunların yanı sıra bu çocuklarımızın kendiçocuklarımızdan hiçbir farkı yok. Bu çocuklarımızın eğitim hayatından diğersosyal ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu gece de çocuklarımızın hem misafiriolduk hemde ilçede yapılan sportif faaliyetlerde başarılı olan çocuklarımıztebrik etmeye geldik '' dedi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER