10. Okulu Boyadılar

10. Okulu Boyadılar

10. Okulu Boyadılar

Şanlıurfa'nın Siverekilçesinde bir grup gönüllü öğretmen, 17 öğrencinin öğrenim gördüğü Küçük ÇatlıKöyü İlkokulunu boyadı. Okul boyama etkinliğine öğrenciler de yardım ederekkatıldı.

 

Türk Eğitim Sen SiverekŞubesi tarafından 'Her Okul Bizimdir' projesi kapsamında başlatılan okul boyamaetkinliklerinin sonuncusu olan 10. okul boyandı. Sendika üyesi öğretmenler vegönüllü öğretmenlerden oluşan 25 kişilik ekip Siverek'e 30 kilometre uzaktabulunan 17 öğrencinin öğrenim gördüğü Küçük Çatlı Köyü İlkokulunu boyadı.Boyama etkinliğine, öğrenciler de yardım ederek katıldı.

 

 

     Siverek Türk Eğitim Sen Şube BaşkanıMehmet Şengönül yaptığı açıklamada, "Her Okul Bizimdir Projesi kapsamındabaşladığımız okul boyama etkinliklerinin bu gün sonuncusu olan Küçük Çatlı İlkOkulunu boyadık. Ekim ayında ilkini boyadığımız okulumuzun bu gün 10.su veprojemizin de son okulunu olan Küçük Çatlı İlk Okulunu boyadık. Projemizekatkılarından dolayı Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'a ve Fettahlı ailesindenMustafa Fettahlı'ya teşekkür ederiz." dedi.

 

      Köy sakinleri, bu anlamlı çabalarındandolayı gönüllü öğretmenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER