Kaymakam Erkal'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Kaymakam Erkal'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı..

Kaymakam  Erkal'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi   Mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferinin100. Yılı dolayısıyla ilçe kaymakamı Hamza ERKAL bir mesaj yayımladı.

 

ERKAL mesajında tarih boyuncavatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan vatan evlatlarınınbüyük bir zafere imza attıklarını belirterek  '' Sizlerin hiçbirdeğerle ölçülemeyecek fedakârlığınız sayesinde bu güzel topraklarda hür vemüstakil yaşılabiliyoruz '' dedi.

 

Özellikle Birinci DünyaSavaşı'nda bir çok ferdini şehit veren bir milletin evlatlarının yenidendirilmek adına gösterdiği bir destanın adı olan Çanakkale Zafer'inin bütünDünyaya örnek olduğunu belirten ERKAL '' Aziz Şehit ve Gazilerimiz sayesindeÇanakkale Zaferi gibi bir moral abidesi zafer ile bu millet yeniden büyük bir  gururve güven yaşamıştır. Bu zaferle aynı zamanda harp sahasında bile düşmanlarınaesirgemedikleri merhamet ve şefkatle tüm insanlığa da örnek olmuşlardır.

           

Bizler bu inanç ve şuurla, butoprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürkolmak üzere, Çanakkale  cephelerinde vatanın her yerinden olduğu gibiSivereğimizden de bu kahraman destan için  Çanakkale siperlerindecanını feda etmiş Ramazan Oğlu Mehmet Salih, Ali Oğlu Mustafa ve Mehmet OğluMüslim gibi kahramanları rahmet , minnet ve şükranla anıyoruz.. Bilesiniz kiVatanımız Gelibolu'da Anafartalar'da ve Conkbayırı'nda göstermiş olduğunuzkardeşlik destanının garantisi altındadır. Ruhunuz ŞAD olsun '' dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER