KESK Hükümetin Politikalarını Eleştirdi

K Parti Hükumetinin ekonomik ve sosyal ve eğitim politikalarını eleştirip Siverek'te eğitim alanında yaşanan aksaklıklarla ilgili...

KESK Hükümetin Politikalarını Eleştirdi
      Siverek KESK Bileşenleri Hükümetin ekonomik ve sosyal politikalarını eleştirmek amacıyla ilçenin hürriyet caddesinde bulunan Lezgonun parkında basın açıklaması düzenledi.

       Katılımcılar adına Basın açıklamasını okuyan Eğitim Sen Şube Başkanı Abdulkadir Kak okuduğu basın açıklamasında AK Parti Hükumetinin ekonomik ve sosyal ve eğitim politikalarını eleştirip Siverek'te eğitim alanında yaşanan aksaklıklarla ilgili şöyle devam etti. "İlçemiz Siverek, eğitimde, sağlık alanında ve çalışma yaşamının tamamında meydana gelen olumsuzlukların hemen hemen her gün çok yakından tanıkları olmaktayız. 
Yaz tatilinde yapım ve onarımların yapılması gerekirken okulların açıldığı tarihlerde onarımların yapılması; Okulların açıldığı Eylül ayından itibaren Yeni okulların yapılmaya başlanması, eski okulların yıkılıp yerlerine yeni okulların yapılması, Okulların ilk ve ortaokul şeklinde gereken altyapı oluşturulmadan ayrılması eğitim-öğretimde çok önemli sorunların oluşmasına neden olmuştur. Elektrik kesintilerinden kaynaklı olarak okullarda okumakta olan minik yavrularımızın kış mevsiminin acımasız koşullarına maruz bırakılmalarını KESK Siverek Emekçileri olarak kabul etmemiz mümkün değildir, İşte bizler bu sorunların çözülmesini istiyoruz" denildi. 


Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER