Mahalle Muhtarları Kaymakamla Görüştü

Mahalle Muhtarları Kaymakamla Görüştü

Mahalle Muhtarları Kaymakamla Görüştü

ŞANLIURFA'nınSiverek ilçesinde  yaşanan elektrik sıkıntılarının giderilmesiiçin merkez mahalle muhtarları sabah saatlerinde ilçe kaymakamı Dr VuralKaragül'ü makamında ziyaret ederek sorunun çözülmesini istediler. 


Kaymakam Karagülile görüştükten sonra kaymakamlık önünde açıklama yapan muhtarlar şöyle dedi. "ilçemizde yaşanan elektrik sıkıntıları ve Dedaş'ın sayaçları evden uzak bölümetaşıması projesinin iptali için kaymakam beyden aracı olmasını istedik, Dedaşşu anda keyfi olarak mahallelerimizde kesintiler uyguluyor, kesintilerikabullenmiyor ve karşı çıkmaya devam edeceğiz" dedi.


    Mahallemuhtarlarını dinleyen ilçe kaymakamı Karagül Dedaş Yetkilileri ile görüştüğübelirterek şöyle dedi. " mahalle muhtarlarımızı dinledikten sonra DedaşYetkilileri ile görüştüm ancak sayaçların sokağa taşınması ve uydudan okunmasıçalışmaları ilçemiz dışında bir çok il ve ilçede uygulanıyor,  ilçemizde de uygulanması normal bir çalışmatekrar mahalle muhtarları ile toplanıp uygulama hakkında bilgi vereceğim." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER