Milli Savunma Eski Bakanı Hulisi Akar Şanlıurfa'ya Geldi

Genelkurmay eski Başkanı ve TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar bazı temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Milli Savunma Eski Bakanı Hulisi Akar Şanlıurfa'ya Geldi

31 Mart Yerel Seçimleri için nefesler tutuldu.

Seçimlere 5 gün kala Şanlıurfa'ya bu kez  Genelkurmay eski Başkanı şuan ise TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar geldi.

Daha Önce Ticaret Bakanı, Çevre Bakanı, Hazine ve Tarım Bakanı Şanlıurfa'ya gelerek AK Parti'nin seçim çalışmalarına destek vermişti.

Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya hava yoluyla gelen Akar'ı GAP Havaalanında, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurahim Dusak, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Mehmet Tahir Güllüoğlu ve Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu karşıladı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ev sahipliğinde düzenlenen iftarda Hulusi Akar, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Abdulkadir Emin Önen, Mehmet Ali Cevheri ve Abdurrahim Dusak, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile bir araya geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER