Siverek’te 101 Kilo Esrar Ele Geçirilir

Siverek’te 101 Kilo Esrar Ele Geçirilir

Siverek’te  101 Kilo  Esrar  Ele Geçirilir

ŞANLIURFA’nın  Siverek ilçesinde ilçe  emniyet   müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik düzenlediği operasyonda 101 kilo 780 gram kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili olarak3 kişi gözaltına alındı.

 

     Edinilen bilgiyegöre Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri doğu illerindentemin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Siverek ilçesinde depolanarakbatı illerine sevkıyatının yapılacağı yönünde bilgi alması üzerine hareketegeçti. Söz konusu şebeke üyelerini takibe alan polis, çetenin uyuşturucu maddesevkıyatında belirlediği yöntemleri deşifre ederek operasyon başlattı.

 

        Polisin yapmışolduğu takiplerde şebeke üyelerinin sevkıyatta kullandığı araçları saptamasıüzerine harekete geçen ekipler Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde önlemaldı.  06 plakalı otomobil ile 34 plakalıotomobil içinde  Diyarbakır çıkışındatakibe alan ekipler uzun bir süre aracı izledi. Siverek ilçe girişindeoperasyon için düğmeye basan ekipler her iki otomobili durdurarak arama yaptı.Yapılan aramada otomobillerde 101 kilo 780 gram kubar esrar ele geçirildi.

 

      SiverekKaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele ekipleri Operasyon kapsamında A.S,M.E.Ö,Z.D  gözaltına alındı.  Gözaltına alınan şahısların işlemlerinin ardındançıkarıldıkları mahkemece batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapmak ve satmaksuçundan  tutuklanarak cezaevinegönderildi.

 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER