Edebiyatçılar Siverek’te Bir Araya Geldi

Şair ve yazarlar Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde okuyucularıyla bir araya geldi.

Edebiyatçılar Siverek’te Bir Araya Geldi

Şair ve yazarlar yeni yıla girilmesine sayılı günler kala Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde özel bir mekanda Rıfat Mertoğlu Roman Yazarı, Şiyar Buzcu Şair, Sanatçı Zilan Tigris’nin katıldığı imza ve söyleyiş günü yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren ve yoğun ilgi gören imza ve söyleyiş gününde müzikler, şiirler ve fotoğraflar çekildi.

Yapılan imza ve söyleyiş gününde konuşan Şair ve Yazarlar şu ifadeleri kullandı

Yılbaşı Öncesi Siverekli Hemşerilerimizle Bir Araya Geldik”

Yılbaşı öncesi Siverekli Hemşerilerimizle bir araya geldik söyleyen Şair Şiyar Buzcu; “Siverek edebiyat alanında, sanat anlamında eksiklerini gördüğümüz için şairlerimiz ve yazarlarımızla beraber güzel bir etkinlik yapmak istedik yılbaşı öncesi Siverekli hemşerilerimizle beraber. Bu etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

“Siverek’te Olmanın Mutluluğunu Anlatamam”

Siverek’te olmanın mutluluğunu anlatamam diye konuşan Sanatçı Zilan Tigris; “Siverek benim için çok özel burada olmanın vermiş olduğu mutluluğu anlatamam. İyi ki geldim, bugün buradayız herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni Yıla Coşkulu Girmek İçin Siverek’e Geldik”

Yeni yıla coşkulu girmek için Siverek’e geldik diye konuşan Roman yazarı Rıfat Mertoğlu; “her yıl yılbaşına doğru Siverek’e program etkinlik düzenliyoruz. Bu yılda başta sanatçı arkadaşlarım ve yazarlar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Siverek’teki okuyucularımıza Sivereklilerle buluşturmak adına Siverek’e geldik. Yeni yıla coşkulu girmek istedik Siverek’te” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER