Siverek’te bir ilk… Yüzde yüz yerli ve doğal ürün markası TAKORAN DOĞAL ürünleri satışa çıkardı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kadınlar tarafından hijyenik ortamda hazırlanan doğal ürünler el değmeden paketlenip satışa sunuluyor.

Siverek’te bir ilk… Yüzde yüz yerli ve doğal ürün markası TAKORAN DOĞAL ürünleri satışa çıkardı

Siverek Kaymakamlığının desteği ve himayeleri ile faaliyete başlayan ilçemizin ilk ve tek doğal ürün markası TAKORAN DOĞAL bünyesinde Karacadağ Pirinci, nar ekşisi, salça, pul biber, şire pekmezi, melengiç kahvesi satışına sunuldu.

Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Siverek ilçesinin bereketli topraklarında hünerli ellerin emeği ile üretilmiş olan ürünler, kaymakamlığımızın desteği ve himayesi ile hazır hale gelmiştir. Karacadağ pirinci, biberi, salçası ve nar ekşisi tamamen doğaldır.’’ ifadelerini kullandı.

Takoran Doğal; beslenme, sağlık, gıda kalitesi, gıda güvenilirliği, mevzuat ve gıda kaynaklı risklerin iletişimi konularında anlaşılır, uygulanabilir, erişilebilir doğal gıda sunmayı etmekte, koruyucusuz ve katkısız gıda ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyoruz.

Yine bu amaçla; tüketicinin tükettiği gıdanın hangi şartlarda, nasıl ve nerede üretildiğini bilmesi gerektiğini savunuyoruz.

Temin etmek isteyen vatandaşlarımız, 0 544 552 60 98 numaralı telefondan ve @takorandoga sosyal medya hesaplarından ulaşabilirler.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2022, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER