Başkan Bucak’tan açıklama

Yıkılarak Yeniden Düzenlenen Parkalarla İlgili Başkan Bucak’tan açıklama

Başkan Bucak’tan açıklama


     Belediye Başkanı Ali Murat Bucak son dönemlerde ilçede yaşanan güzel  gelişmelerin maruz kaldığı dedikodularla ilgili halkın bilgilendirmek için bir açıklamada bulundu.

   

      Bucak’ açıklamasında  “ Çalışmaların hızla devam ettiği şehirmerkezindeki parklar, Siverek Belediyesinin tapulu malıdır. Kullanım şekline deBelediye başkanının  başkanlığındakiencümen üyeleri karar verir. Büyükşehir yasasına göre de bu parkların kontrolü SiverekBelediyesinde kalmaya devam edecektir. İlçe merkezinde özel idareye bağlı yeşilalanlarda ilçe belediyesine devir olacaktır.

    

     Bubağlamda işletmelerden alınıp halka açılan park çalışmalarımız Siverek  Belediye başkanlığının çalışmaları olup hızladevam edecektir. Siverek’le bütünleşmiş üçgen parkı dışında bütün parklarımızişletmelerden alınıp halka sunulacaktır. Bu kararı almamdaki en büyük etkenkafamdaki kent modeli, vizyonum ve gücümüzü aldığımız halktır. Özellikleişletme sahiplerine bize gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum.

    

      Seçimsürecinin başladığı bu günlerde çalışmalarımıza gölge düşürmek isteyenler yalandedikodular yayarak bu çalışmayı Büyükşehir Belediyesi yapıyor diyerek, abesle  iştigal ediyorlar. Başbakanın emridir diyenlerbile Var. Hâlbuki büyükşehir Belediye Başkanı daha seçilmedi, Başbakanımızdaesmerçayıdaki siracın parkını yık, Yeşil camii önündeki 200 m2 lik parkıdüzenle diye talimatta vermedi. Üstelik büyükşehir yasası şu an geçerli değil.Bu yalandan medet umanlara sesleniyorum, üçgen parkını yıkmıyorum ve kalacak,Siverek Belediyesi dışında bakalım kim dokunabilecek oraya.

   

    İşte siyasetin çirkin yüzü. Doğru yapılanbir iş var ortada, teşekkür edip destek vermek yerine, belden aşağı vurmayısiyaset sananlar gözü olup görmeyenler, dili olup söylemeyenler, kulağı olup duymayanlardır.Taktir yüce Sivereklilerindir” dedi.

 

 Haber Merkezi

 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER