Siverek İlçe İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

Siverek İlçe İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı...

Siverek İlçe İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

       İlçedeki sivil toplum kuruluş temsilcileri siyasi parti temsilcileri belediye ve il genel meclis üyelerinden oluşan ilçe insan hakları kurulu Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe yazı işler müdür vekili Mustafa Karadağlı başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan yardımcısı Murat Eyliyen, daire amirleri katıldı.

 

    Uzun bir ardansonra yeniden toplanan kurulda insan hakları izleme, hasta hakları, hukuk ve benzerikurullara üye seçimi yapıldı.
      Toplantıda ilçede yaşanan insanhakları ihlalleri, eğitim sorunları, kronik hastaların ulaşım sorunlarıkonuşuldu sorunlar rapor edilerek ilgili mercilere iletileceği belirtildi.

 

       Yaklaşık ikisaat süren toplantının ardından açıklama yapan ilçe yazı işleri müdür vekiliMustafa Karadağlı yaptığı açıklamada şunları kaydetti” bazı nedenlerden dolayıuzun bir zamandan beridir yapılamayan ilçe insan hakları kurulu toplantılarıbundan sonra her ay düzenli yapılacak kurulda aldığımız kararlar hayta geçirileceköncelikle ilçe insan hakları kurulunun ilçede tanıtımını sağlayacağız okullardainsan haklarıyla ilgili toplantılar yapıp el ilanı ve afişlerle kurulutanıtımını sağlayacağız” dedi.

 

Haber: Lütfü Yalgı

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER