Erkal Ve Bucak'tan Gazi'ye Ziyaret

Siverek Kaymakamı ve Belediye Başkanı Gaziyi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu....

Erkal Ve Bucak'tan Gazi'ye Ziyaret
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesine bağlı Nohut köyünde yaşayan 1992 doğumlu 4 tertip olarak silâhaltına alınan Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde vatani görevini ifa ederken sınır bölgesinde kaçakçılık olayını takip ettiği Aralık 2013 tarihinde tarihisine 15 gün kala mayına basarak sağ ayağı diz kapağında ayağı kesilen yaklaşık bir aydır Gülhan Askeri Tıp Akademisinde tedavisi tamlanan piyade er Mehmet Çalan ailesini yaşadığı Nohut köyünde evine döndü.

     Evine dönen gaziyi İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak 107 topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Numan Yediyıldız, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Salih Çiçek ile birlikte Nohut köyüne giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

     İlçe Kaymakam Hamza Erkal, vatana hizmetin kutsal olduğunu şehitler ve gazilerimize her zaman minnettarlık duyduğunu belirterek şunları kaydetti. "Ziyaretimiz sırasında gazimizin nişanlı olduğunu öğrendik Kaymakamlık olarak Gazimizin beyaz eşyalarını kaymakamlık olarak karşılayacağız çiftin düğününü ise Belediye Başkanımız yapacak,Gazimize protez bacak takılacak, tedavi süresince ve bundan sonraki yaşamında kaymakamlık olarak hep yanında olacağız" dedi. 


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER