İlçe Kaymakamı Karagül: Siverek İçin Güçlerimizi birleştirmeliyiz

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Uygulamalı Sosyal Bilimler fakültesinin kurulması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak içim İlçe Kaymakamı Vural Karagül ve Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'ten Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan

İlçe Kaymakamı Karagül: Siverek İçin Güçlerimizi birleştirmeliyiz
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Uygulamalı Sosyal Bilimler fakültesinin kurulması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak içim İlçe Kaymakamı Vural Karagül ve Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'ten Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın'ı makamında ziyaret etti.


İlçe Kaymakamı Vural Karagül, ilçemizde açılış onayı alınan ve önümüzdeki yıl öğrenci alınması planlanan Uygulamalı Sosyal Bilimler fakültesinin açılış durumunu rektör beyle değerlendirdiklerini belirterek '' İlçemizin bir an önce fakülteye kavuşması için tam bir birlik içindeyiz sayın hocamız Prof. Dr. Ramazan Taşaltın da bizimle aynı fikirde. Güçlerimizi birleştirip ilçemizin fakülteye kavuşması için tüm Siverekli hemşehrilerim ile birlikte çalışmalarımıza devem edeceğiz. İlk etapta 2 bölümün açılacağı müjdesini aldık . herhangi bir aksilik oluşmaz ise önümüzdeki yıl öğrencilerimiz ilçemizde bulunan fakültede eğitimlerine başlayacaklar Bu anlamda bizleri yanlız bırakmayan ve destekleri esirgemeyen rektörümüze de teşekkür ediyoruz '' dedi. 


AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ise yaptığı açıklamada ''Sayın Vekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar'ın destekleri ile ve Harran Üniversitesi yönetiminden açılacak olan Uygulamalı Sosyal Bilimler Fakültesi için son değerlendirmeleri yaptık. İlçemizin Eğitim çıtasını yükselteceğine inandığımız fakültenin birde ekonomik getirisi olacağına inanıyorum. Fakültenin Siverek'te açılmasına vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER