Kaymakam Vural Karagül'ün Mevlid Kandili Mesajı

Kaymakam Vural Karagül'ün Mevlid Kandili Mesajı

Kaymakam Vural Karagül'ün Mevlid Kandili Mesajı

Siverek Kaymakam Dr.Vural KARAGÜL Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) in alemlere teşrifidolayısıyla idrak edilen Mevlid Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı.


KARAGÜL mesajında bu gece, kâinata rahmet olarakgönderilen Resûl-i Ekrem Efendimiz (sas)'in varlık âlemini şereflendirmesinin1444. yıl dönümünü idrak edeceklerini belirterek ''Peygamber Efendimiz (sas),ırk, dil, renk, yaş, cinsiyet ve sosyal statü farkı gözetmeksizin insanasorumluluklarını ve taşıdığı emaneti öğretmiştir. Bu emanet, fitne çıkarmak vebozgunculuk yapmak yerine bilgi, hikmet ve marifetle yeryüzünü imar ve inşaetmektir.  Bugünlerdeinsanlığın en fazla ihtiyaç duyduğu bu erdemleri gerek tüm Dünya gerekseülkemiz için yeniden idrak etmek insanlığın geleceği için önem taşımaktadır.Peygamberimizi anmak bu duygu ve düşünceleri hatırlamaktan bağımsızdüşünülemez.'' Dedi.


KARAGÜL herkesin Resul-i Ekrem (a.s.) Efendimizininsanlığa kattığı  değerlereen fazla ihtiyaç duyulduğu bir dönemi yaşadığımızı belirterek ''Bu duygu vedüşüncelerle Mevlid Kandilinizi tebrik ediyor, Allah (c.c) hepimize Efendimizin(s.a.v.) şefkati ile dünyaya bakabilmeyi nasip etmesi dileği ile , baştaSivereğimizin , ülkemiz ve İslâm dünyası olmak üzere tüm insanlığın PeygamberEfendimizin (sas) yüce örnekliğinden nasibdar olmasını Cenab-ı Mevlâ'dan niyazediyorum.'' Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER