Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun Siverek ziyareti

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Zeynep Karahan uslu ile beraberinde ki parti üyeleri Siverek ilçesinde bir dizi ziyaretlere bulundu.

Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun Siverek ziyareti
Milletvekili Karahan uslu ilk ziyaretini Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan 200 yataklı devlet hastanesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Siverek Devlet hastanesinde ki incelemelerin ardından AK Parti ilçe binasına gelerek ilçe Başkanı İlhan Çelik ve partililerle bir süre görüşen Milletvekili Karahan ilçe binasının ardından EĞİTİM BİR SEN sendikasının onuruna verdiği öğlen yemeğine katılmak amacıyla ilçenin Hasançelebi Mahallesinde bulunan sendika binasına geldi. Sendika üyeleri Milletvekili için özel hazırladıkları Siverek tavasını ikram ettiler.

    Öğlen yemeğinin ardından ilçe kaymakamlığına gelen Milletvekili Karahan Uslu ile beraberindeki heyet ilçe kaymakamı Hamza Erkal ile bir süre görüştü. İlçenin sorunlar ile geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi ile ilgili Kaymakam Erkal?dan bilgi alan Milletvekili Karahan uslu kaymamalıktaki ziyaretinin ardından İlçenin Kızılay iş merkezinde bulunan Siverek il yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanlığında Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle görüşerek kentin sorunları hakkında bilgi aldı.

    Milletvekili Karahan Uslu, ''Siverek ilçesinin sorunlarının bildiklerini sorunların çözümü amacıyla sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çözüme kavuşturacağız zaman zaman gelip sizlerle görüşüyorum zaman sürecinde sorunları çözmek amacıyla uğraşlarımız devam ediyor'' dedi.
Milletvekili Karahan Uslu Siverek ziyaretinin ardından beraberindekilerle Şanlıurfa'ya hareket etti.


Haber: Mehmet Sezgin
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER