Siverek'te Karacadağ Göçerler Derneği Açıldı

Şanlıurfa?nın Siverek ilçesi Karacadağ illeri köyü göçerlerin sorunlarını çözmek birlik ve beraberliği güçlendirmek amacı....

Siverek'te Karacadağ Göçerler Derneği Açıldı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Karacadağ İlleri köyü göçerlerin sorunlarını çözmek birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla Siverek'te Karacadağ göçerler derneğini hizmete açtılar.
    Hayriye Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde bulunan yeni dernek binasının açılışını AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar ile üyeler yaptı. Gülpınar yeni derneğin hayırlı olmasını dilerek çalışmalarında başarılar diledi.

   Siverek Karacadağ ileri köyü Göçerler Dernek Başkanı Hamza Ağan yaptığı konuşmada, Karacadağ bölgesinde bulunan göçerlerin sorunlarını dile getirmek ve çözüm önerileri yetkililere iletmek amacıyla böyle bir dernek kurduk, dışarıdan gelerek yılın belli aylarında ovalarda yaşamak zorunda kalan insanlarımızın kış şartlarının düzenlenmesi amacıyla ilk çalışmamızı başlatacağız, bu amaçla göçerlerimizin derneğimize gelerek hem kayıt yaptırmalarını hem de sorunlarını anlatmalarını istiyoruz, dernek olarak bölgemizde göçerler adına tüm sorunları takipçisi olacağız.


Haber: Lütfü Yalgı - Mehmet Sezgin
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER