Siverek'te Öğrencilere Tablet Dağıtımı Yapıldı

Siverek'te Öğrencilere Tablet Dağıtımı Yapıldı

Siverek'te Öğrencilere Tablet Dağıtımı Yapıldı

İlçemizde bulunan Yusuf Sami Kız imam Hatip Liseinde Kaymakamımız Dr. Vural Karagül FATİH Projesi kapsamında tablet dağıtımı yaptı.


Siverek'te okullarda başlatılan ve ülke genelinde bulunan 5. sınıf ve üst sınıflarının dahil olduğu FATİH projesi kapsamında tablet dağıtımı Yusuf Sami Kız İmam Hatip Lisesine devam etti.


İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ve yetkililerin katılımı ile yapılan dağıtım töreninde uzmanlar FATİH Projesi kapsamında bir sunum yaptılar.


Tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de eş zamanlı devam eden FATİH projesi kapsamında tablet dağıtımlarının devam ettiğini belirten ilçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül '' Bugüne kadar Proje kapsamında 4424 öğrencimize tablet dağıttık. Bu sayıyı 8400 öğrenci çıkaracağız. Bunun yanı sıra proje kapsamında kırsal okullarımız dahil tüm okullarımıza çok fonksiyonlu yazıcıları ve akıllı tahta montajına devam ediyoruz. Öğrencilerimizin çağın imkanları ile bilgiye ulaşmaları için başlatılan bu çalışmalar ile daha teknik ve daha çağdaş bir eğitim yöntemine geçiş yapacağız'' dedi.


Kaymakamımız Dr. Vural Karagül ve beraberindeki heyet daha sonra aynı okulda bir kütüphane açılışı yaptılar

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER