SİVSAD'dan Fotoğrafçılık Etkinliği

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından fotoğrafçılık konusunda bilgilendirme etkinliği düzenledi.

SİVSAD'dan Fotoğrafçılık Etkinliği
Siverek'te faaliyet gösteren Siverek Fotoğrafçılık Derneği (SİVSAD) tarafından Dernek'te düzenlenen etkinlikle fotoğrafçılık üzerine yapılan söyleşide kursiyerlere fotoğrafçılık hakkında merak edilenler hakkında bilgilendirme üzerine söyleşi düzenlendi.

Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ŞUFSAD) yeni dönem Başkanı Dr. Ergün Karadağ ve ŞUFSAD yönetim kurulu üyelerininde katıldığı etkinlikte Dr. Ergün Karadağ fotoğrafçılık deneyimlerini ve kendisinin çekmiş olduğu fotoğrafları kursiyerlerle paylaşarak bunun üzerine sohbet etti. Fotoğrafçılığın sosyal yaşamdaki yerin önemi ve bunların meydana çıkardığı önemlki etkenlerden bahsederek Fotoğrafın gücünü açıkladı.


Etkinlik sonrası SİVSAD fahri Başkanı Selahattin Aksoy yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Derneğimiz bünyesinde açtığımız temel fotoğrafçılık kursları bünyesinde kursiyerlerimizin katılımı ile deneyimlerini paylaşmak üzere Profesyonel fotoğrafçıları ağırlayarak deneyimlerinden faydalanıyoruz. Bu hafta ki konuğumuz deneyimli fotoğraf sanatçısı ve ŞUFSAD Başkanı Dr. Egün Karadağ'ı konuk ettik ve deneyimlerinden kursiyerlerimizin faydalanmasını sağladık. ŞUFSAD yönetim kurulu üyelerine ve Dr. Ergün Karadağ'a bu gece bizlere misafir olduklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER