Siverekli yetimler ikinci kez bir araya geldi

İnsani yardım vakfı yetimlerle buluştu

Siverekli yetimler ikinci kez bir araya geldi
İnsani Yardım vakfı (İHH) Dünyanın çeşitli 37 Ülkesinde gerçekleştirdiği yetimler buluşması programı kapsamında Siverek ilçesinde bulunan 190 yetimle Siverek Yardımlaşma Derneği( SİYAR - DER) işbirliğiyle Siverekli yetimlerle ikinci kez bir araya geldi.

      İlçenin Kale Mahallesinde bulunan İmam hatip Lisesinde İHH yetkilileri birlikte yemek yiyen yetimlere İHH çeşitli armağanlar verdi.
Yemekten sonra okul bahçesinde katılımcılar yetim çocuklar çeşitli oyunlar oynayarak iyi zaman geçirdiler.

     İHH Şanlıurfa Şube başkanı Behçet Attila, yaptığı açıklamada şunları kaydetti."İnsani Yardım Vakfı olarak dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleştirdiğimiz yetim buluşmaları programı kapsamında Siverek'te ikinci kez yetimlerimizle bir araya geldi ilkini geçen yıl gerçekleştirmiştik amacımız yetimlerimizin kendilerini yalnız hissetmemeleridir"

      İHH ile birlikte ikinci kez Siverek?te yetimlere ev sahipliği yapan Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR-DER) Başkanı Kasım Bakudan, yetimlerle güzel bir gün geçirdiklerini katılımcılara teşekkür ettiğini belirti.
İnsani Yardım Vakfı Siverek ilçesinde bulunan 34 aileye mensup 17 yetime üç ayda bir düzenli olarak aile başına 270 TL nakit para yardımı yapıyor.


Haber: Abdulah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER