Slovakya'nın Vinne şehri Belediye Başkanı ve Eğitimciler Siverek?te

Slovakya'nın Vinne şehri belediye başkanı Josef Kral,Belediye Başkan Yardımcısı Maria Markel ve beraberinde Vinne Şehrinin eğitimcileri...

Slovakya'nın Vinne şehri Belediye Başkanı ve Eğitimciler Siverek?te
     Slovakya'nın Vinne şehri belediye başkanı Josef Kral,Belediye Başkan Yardımcısı Maria Markel ve beraberinde Vinne Şehrinin eğitimcileri Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine gelerek Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu?unu makamında ziyaret ederek ilçenin tarihi yerlerini gezdiler.

     
     Slovak idarecilerin ilçede bulunmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten belediye başkan vekili Abikoğlu,yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Slovak yöneticiler ve eğitimciler Ülkemizin de dahil olduğu 7 Avrupa ülkesinin içinde bulunduğu Avrupa Birliği tarafından finans edilen "Komeniyus eğitim projesi" kapsamında Şanlıurfa'ya yaptıkları ziyaret kapsamında ilçemizi ziyaret ettiler, Belediye Başkanı Josef Kral, Belediye Başkan Yardımcısı Maria Markel yerel yönetimlerimiz üzerine fikir alışverişi yaptık kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 
    
 
      "Komeniyus eğitim projesi" Şanlıurfa koordinatörü Sedat Bulunmaz yaptığı açıklamada, misafirlerimizi Siverek ilçesini görmek istediler, sağ olsun belediye başkan vekilimiz bizi çok iyi ağırladır misafirlerimiz gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun ayrıldılar.

 

Haber Merkezi


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE