Tarım İşçisi Çocuklara Eğitim Seti

Tarım İşçisi Çocuklara Eğitim Seti

Tarım İşçisi Çocuklara Eğitim Seti

ŞANLIURFA'nın Siverekİlçesi'nde Fırat Mahallesinde bulunan  Selçukilkokulunda eğitim gören  aileleri iletarım işçiliğine gittikleri tespit edilen öğrenicilere  Türk Eğitim Sen  Siverek Şubesi  tarafından hazırlanan (kıyıya vuran denizyıldızları denizine kavuşmak istiyor" projesi kapsamında  İlkokul 3-4 sınıflarında  eğitim gören 100 öğrencilere  eğitim setti dağıtıldı.


     Okul bahçesinde  düzenlenen törene  İlçe Kaymakamı VuralKaragül İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu öğretmenler ve öğrenciler  katıldı

      Konuyla ilgili açıklamada bulunankaymakam Karagül şöyle dedi. " Türk Eğitim Sendikamıza eğitim alanında  göstermiş olduğu  duyarlılıktan dolayı   teşekkür  ediyorum.  Şanlıurfa genelinde  tarım işçileri  ve bunların çocuklarının  eğitim sorunları ciddi bir sorun  bu konuda  hepimizin duyarlı olması gerekir" dedi.


    Türk Eğitim Sen Siverek şube başkanı MehmetŞengönül  yaptığı açıklamada şöyle dedi." Sendika olarak ilçemizde eğitim gören ve tarım işçiliğine giden ailelerinçocuklarına destek vermek amacıyla bir öğrencinin eğitim öğretim yılı boyuncagördüğü dersleri içeren birer eğitim seti hediye ettik,  sendika olarak öğrencilerimize yönelikçalışmalarımız devam edecek." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER