TEMA Vakfı öğrencilere ‘Sıfır Atık’ projesini anlattı

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde ‘’Sıfır Atık Eğitim’’ projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı işbirliği ile TEMA Vakfı Siverek Temsilciliği okullarda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek Sıfır Atık Projesini anlattı.

TEMA Vakfı öğrencilere ‘Sıfır Atık’ projesini anlattı

TEMA Vakfı Türkiye geneli Sıfır Atık Projesi tanıtımları kapsamında Siverek’te eğitimlerine devam ederek eğitimlerini tamamlayan öğrencilere ise Sıfır Atık kitabı ile başarı belgesi verildi.


Çocukların doğa dostu tüketim alışkanlıkları geliştirmelerini ve sıfır atık yaklaşımını tanımak için okullarda eğitimlerin verildiğini belirten Siverek TEMA Vakfı İlçe Temsilcisi Sertaç İlhan şunları kaydetti. ’’TEMA Vakfı olarak ‘’Sıfır Atık Eğitim’’ projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı işbirliği ile başlatılan eğitimler kapsamında temsilcilik olarak okullarımızı ziyaret ederek Sıfır Atık malzemelerinin ülkemize ve doğamıza ne kadar zarar verdiğini anlatıyoruz. Öğrencilerimizin doğaya karşı, hayvana karşı en önemlisi insanlığa karşı olan görevlerini bir nebzede hatırlatmak günlük yaşamda ve olağan üstü durumlarda yapacaklarını ve atacakları adımları elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık, bu yönde bilgilendirme eğitimlerimizi okullarımızda sürdüreceğiz’’ diye konuştu.


Okullarda öğrencilerle bir araya gelen TEMA Vakfı Temsilciliği öğrencilere Sıfır Atık kitabı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER