Urfa'da 2 polisi şehit eden zanlının 30'dan fazla sabıkası var

Haliliye’de silah ve mühimmat taşıdığı gerekçesiyle kendisini takip eden komiser yardımcısı ve polis memurunu silahla vurarak şehit eden zanlıyı yakalamak için başlatılan geniş çaplı çalışmalar sürüyor.

Urfa'da 2 polisi şehit eden zanlının 30'dan fazla sabıkası var

Cinayetten 9 yıl cezaevinde yatan zanlının tam bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

 Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde İl  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u kendisini takip ettikleri sırada silahla vurarak şehit eden zanlı Mehmet A.’yı yakalamak için başlatılan geniş çaplı çalışma sürüyor. Polisleri silahla vurduktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtığı belirlenen zanlı Mehmet A.’nın birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. 

1982 doğumlu olan Mehmet A., 22 yaşında cinayet işledi. Mehmet A., 2004 yılında girdiği cezaevinde 9 yıl kaldı. 2013 yılında cezaevinden tahliye edilen Mehmet A.’nın cinayet, adam yaralama, tehdit, gasp, hakaret, mala zarar verme gibi onlarca suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

Şehit polisler Abdullah Yasir Binici ile Cemal Bozkurt’un naaşları, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin altından memleketlerine gönderildi.

Bu haber https://www.ajansurfa.com/haber kaynağından alıntılanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2022, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER