Yeşil Devrim Devam Ediyor

Yeşil Devrim Devam Ediyor. Gazi parkı olarak bilinen 75. yıl parkının çevre duvarları yıktırılarak yeniden düzenleme çalışmaları başladı.

Yeşil Devrim Devam Ediyor

Siverek  Belediye Başkanlığı geçtiğimiz aylarda başlattığı çalışmayla daha önce şahıslar tarafından çay bahçesi olarak kullanılan Belediye ait parklar şahıslardan alınarak kapalı alanları yıktırılıp halka açma çalışmaları devam ediyor.

 

    Bu güne kadar çay bahçesi 9 parkın çevreduvarları ve kapalı alanları yıktırılarak halka açık parklar halinegetirildiğini belirten Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak yaptığıaçıklamada şunları kaydetti” Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’ın  talimatıyla ilçe genelinde  şahısların elinde  bulunan ve kahvehane olarak  kullanılan tüm parklarda  yeniden düzenleme yapıp  düzenlemesi biten parklarımızı  vatandaşların   hizmetine sunuyoruz  Belediye binamızın önünde  bulunan 75 yıl parkının halk tarafından (Gazi park ) olarak bilinen parkımızın  çevreduvarlarını yıkıp yapılacak olarak peyzaj çalışmalarının ardından düzenleyip  yeni yüzü ile  halkın hizmetine açacağız” dedi.

 

    Parklarda yapılançalışmaları devrim olarak değenlediren vatandaşlar  çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber: abdullah Lale

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER