Zeliha Nine Devletin Şefkat Elini Bekliyor

İlçenin Kale mahallesinde yaşayan 85 yaşındaki Zeliha Bayboğan, gelini ve 6 torunu ile birlikte 4 odalı bir evde yaşamını sürdürmekte...

Zeliha Nine Devletin Şefkat Elini Bekliyor
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Kale Mahallesinde yaşayan Zeliha Bayboğan son zamanlarda yağışlarında artması ile zor günler geçiriyor.

    İlçenin Kale mahallesinde yaşayan 85 yaşındaki Zeliha Bayboğan, gelini ve 6 torunu ile birlikte 4 odalı bir evde yaşamını sürdürmekte. Oğlunun cezaevinde olması ile birlikte işlerin daha zor olduğunu belirten Bayboğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Gelinim ve 6 torunum ile birlikte bu evde yaşıyorum en büyük torunum 13 yaşında olduğundan dolayı kimse çalışmıyor. Oğlum cezaevinde olduğundan dolayı geçim kaynağımız 65 yaş maaşı ve gelinimin gündelik bazı işlerden aldığı ücretle geçinmekteyiz. Daha önce oğlumun borçlarından dolayı evimiz borçlular tarafından el konuldu. Siverek Belediyesi ve komşularımızın yardımı ile evi geri aldık ancak Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Siverek Kaymakamlığına evimizin onarımı için müracaat etmemize rağmen henüz bir çalışma başlatılmadı.
     Dün yağan yağmur sonrasında evimizin 4 odası da su doldu. Komşularımızın yardımı ile evin içindeki suyu boşaltıyoruz. Her yağmur sonrası aynı rezaleti çekiyoruz. Yetkililerden ricamız evimizin onarımı için bizlere destek olmaları'' dedi.


Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER