Bucak’ın seçim bürosu açılışları miting havasında geçiyor

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken seçim heyecanı her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken seçim heyecanı her geçen gün artıyor.

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak’a desteklerini açıklayan aileler her geçen gün yeni seçim bürolarının açılışını gerçekleştiriyor. Son olarak meclis üyesi Mustafa Keke Bucak’ın tarafından açılan seçim bürosunun açılışında konuşan TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ şunları kaydetti. “Bugün Siverek ilçemizde çok hayırlı bir işin başlangıcını beraber yapıyoruz. Ali Murat Bucak adına burada açılan seçim irtibat büromuzun seçim çalışma mekanlarımızın birisini beraber faaliyete geçiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart seçimleri artık çok yakınımızda, İnşallah 31 Martta Siverek’te ve ülkemizin dört bir yanında çok büyük bir değişimi beraber gerçekleştireceğiz. Ama inanıyorum ki en önemli değişimlerden biri Siverek’in siyasetinde, Siverek’in yerelinde, Şanlıurfa’mızda büyük bir değişimi Siverekli kardeşlerimiz helal oylarıyla “Ya Allah, Bismillah” deyip beraber yapacağız. Hayırlı olsun. 31 Mart’a giderken Siverekli hemşehrilerimizi dinledik, teşkilatlarımızı dinledik, anketlere baktık. Siverekliler ne diyor, Siverek’in ileri gelenlerinden ve pek çok insanından fikir aldık, değerlendirmeler yaptık. Sonunda Ali Murat Bucak kardeşimle yola devam kararı aldık. 31 Mart’ın akşamı saat 19.00’da sizlerin Başkanı olacaktır. Yeni dönemde Siverek’te büyük başarılara birlikte adım atacağız. Çünkü biz ikbali görmüş, ikbali de kaybetmiş deneyimleri yaşamış biriyle yola devam ediyoruz. Siz daha önce Ali Murat Bucak kardeşimi Siverek’in şehrül emini olarak seçtiniz ona güvendiniz ikbal verdiniz Başkan yaptınız sonra onu Başkanlıktan aldınız. Hem Başkanlığı gördü hem Başkanlıktan ayrılınca neler yaşandığını gördü. Bu iki tecrübeyi birleştirerek yeni dönemde keşke demeden çünkü demeden Başkanlıktan ayrıldığı dönemde bunların muhasebesini güçlü bir şekilde yaptı. Şimdi daha birikimli, daha tecrübeli ve hataları tekrar etmeyecek daha iyilerini daha güzellerini daha hayırlılarını yapmak üzere bir Başkanlık dönemine onunla beraber yol alacağız inşallah.

Cumhurbaşkanını Siverek’e getirmek boynumuzun borcudur

Bozdağ konuşmasının devamında “seçimden sonra zamanını kendileri nasıl uygun görürse Cumhurbaşkanımızı Siverek’e getirmekte bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Mustafa Keke Bucak’ın seçim bürosu açılışına 19, 20 ve 21. dönem DYP Şanlıurfa milletvekili Sedat Edip Bucak, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Birecik Belediye Başkan Adayı Mahmut Mirkelam katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 01:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Akçalı
Mehmet Akçalı - 2 ay Önce

Efsane Başkan Ali Murat Bucak ve Mustafa Keke Bucak'a başarılar dilerim.Siverekliler artık hizmet istiyor

SIRADAKİ HABER