DEM Parti basın mensuplarıyla bir araya geldi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi (DEM) Partisi Siverek Belediye Eşbaşkan Adayları ve teşkilat yönetimi ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

DEM Parti basın mensuplarıyla bir araya geldi

Yenişehir Mahallesi’ndeki Green Plus Cafe’de düzenlenen kahvaltıya ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile internet haber sitelerinin temsilcileri katıldı.

Kahvaltıya katılan basın mensuplarına teşekkür eden DEM Parti Siverek Belediye Eşbaşkan Adayı Ali Dusak, basını önemsediklerini ve zor şartlarda görev yaptıklarını bildiğini söyledi.

31 Mart’ta yapılacak seçimler için sıkı çalıştıklarını belirten Dusak, “Seçimlerin demokratik ortamda yürütülemediğini net bir şekilde hepimiz görüyoruz. Biz DEM olarak hiç bir şekilde çalışmalarımızı aksatmıyor, halkımızla iç içe olmayı sürdürüyoruz. Halkımızın bize olan teveccühüne sahadaki çalışmalarımız sırasında şahit oluyoruz. Seçimden galip çıkacağımıza olan inancımız tamdır.” dedi.

Eşbaşkan Yıldız Çetiner de partisinin ilkeleri doğrultusunda ve halkın tüm kesimlerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Kahvaltıya DEM Parti Koordinasyon sorumlusu avukat Metin Özbadem, DBP İlçe Eşbaşkanı Kamil Göktaş, DEM Parti meclis üyesi adayı Zilan Zinnur Tanış ve DEM Parti İlçe Teşkilat yönetim üyesi Übeytullah Karakeçili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER